Wij zijn de zussen Anita en Hannie van de Wetering.

Eerder had Hannie met haar zus Maria de biologische winkel BeeO-Kracht in Nuenen, nu is ze samen met zus Anita de 'Supporting Sisters' gestart.


We gaan groepen geven waarbij we werken vanuit gestalt en familieopstellingen. Anita heeft 30 jaar ervaring met systemisch werken in gezinnen. Hannie geeft al 15 jaar gestalttherapie, een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie.

Waarom de naam De 'Supporting Sisters'.
We zijn geen fan van een Engelse naam maar deze dekt voor ons precies de lading. Enerzijds omdat we zussen zijn die graag support geven aan mensen die dat kunnen gebruiken en anderzijds omdat we onze samenwerking met andere vrouwen in de toekomst uit willen breiden. Te denken valt aan weekenden en of weken met tijd en aandacht voor jezelf, yoga, stilte, therapie, dansen, massage, natuur, water, vuur en wat er verder op ons pad komt. 

We hebben in de loop van de jaren al veel samen opgepakt en naar onze eigen patronen gekeken. We voelen ons zo vertrouwd met elkaar dat we zonder schaamte alles met elkaar delen, er zijn geen geheimen. Wij zijn zussen die allebei graag werken vanuit ons hart en we hebben in een eerdere cursus ontdekt dat we elkaar goed aanvullen. Anita is bedding gevend en Hannie is wat meer direct.  Zo fijn dat we open en transparant met elkaar in beweging zijn. Het voelt als Soulsisters hier worden we echt blij van en dat willen we graag met anderen delen.