Wekelijks:

Vrouwencirkel met meditatie.

Vanaf dinsdag 30 mei organiseren wij wekelijks een meditatieavond. 

 

Wat ons beweegt.

Wij, Anita en Hannie hebben allebei de behoefte ons te verbinden met andere vrouwen.

Vaak blijven gesprekken aan de oppervlakte en zijn ze algemeen. Wij zijn op zoek naar een diepgaander, wezenlijker contact.

We schieten vaak in ons denken en onze vaste patronen, zonder tot echt contact te komen. Op deze avonden willen we graag samen met jullie vanuit ons hoofd naar ons hart en onze buik afdalen. Op zoek naar een diepere verbinding met onszelf en elkaar.

We beginnen de avond met een kop thee en vervolgens gaan we een geleide lichaamsscan doen. Daarna delen we wat ons echt bezig houdt, soms is een woord al voldoende, het wordt geen 'praatavond'.  Aansluitend gaan we over tot Zazen meditatie. (Zittende meditatie in stilte).

Elke avond zal net iets anders ingevuld worden maar de lichaamsscan en de Zazen meditatie zijn vaste uitgangspunten. De ene keer zullen we afsluiten met het zingen van een mantra of zacht bewegen op muziek, een andere keer sluiten we af in stilte.

 

We zijn heel benieuwd hoe deze vrouwencirkel eruit gaat zien.

Mochten er nu mannen teleurgesteld zijn dan willen we zeker overwegen ook avonden voor mannen en vrouwen te organiseren. Laat het ons maar weten.

Vanaf 30 mei elke dinsdag

Van 19:30 tot 21:30 uur

Inloop vanaf 19:15 voor thee met lekkers

De kosten zijn € 12,50 per avond

Maximaal 8 deelnemers

Ervaring met meditatie niet nodig

Graag vooraf aanmelden.

Soeterbeekseweg 19, 5674 NJ Nederwetten

3 DAAGSE CURSUS VOOR MOEDERS

door de 'Supporting Sisters'


Wij, Anita en Hannie van de Wetering starten op maandag 3 april 2023 een cursus voor moeders met kinderen van ongeveer 2 tot 12 jaar.

Als vrouw ken je waarschijnlijk het gevoel geleefd te worden door de waan van de dag, alle ballen die je in de lucht moet houden. Tijdens deze cursus richten we ons voornamelijk op één element van je vrouw zijn, namelijk het moederschap, de opvoeding van en omgang met je kinderen. Naast deze verantwoordelijkheid zijn er veel mensen die iets van je verwachten en je wilt het allemaal zo perfect doen.

Houd jij ook zo vaak de schone schijn op?

 

Ben jij een moeder en voel je je regelmatig; overvraagd, beoordeeld, verdrietig, boos, teleurgesteld, machteloos of wanhopig in de omgang met je kinderen? Dan is deze cursus iets voor jou. Het zijn fijne dagen met tijd en aandacht voor jezelf. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en mogelijkheden. Wat vaak goed doet is de herkenning bij anderen, te ervaren dat je niet de enige bent die support kan gebruiken. We zorgen voor een veilige, intieme sfeer waarbij alles, zonder terughoudendheid, aan de orde mag komen door middel van opstellingen en gestaltwerk.

Puur, open en transparant, de schaamte voorbij.


Naast onze liefdevolle aandacht voor jou zorgen we voor een lekkere vegetarische, biologische lunch. Ook thee, fruit, een sapje en wat lekkers zullen niet ontbreken.

 

PRAKTISCH:

 • wanneer: maandagen
 • 3 april, 1 mei, 5 juni 2023
 • tijd: 10.00 tot 17.00 uur
 • kosten: € 125,- per dag
 • waar: Centrum Metrust
 • Laar 47, 5674 PB Gerwen
 • www.metrust.nl

 

 

 

 

AANMELDEN:

 • info@de-supporting-sisters.com
 • Hannie: 06 3177 3582
 • Anita: 06 3009 6218
 • Of via onderstaand contactformulier